2019-2020 FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 26/10/2019

Müdürlüğümüz tarafından; sağlık camiasında dostluk, kardeşliğin pekişmesi sağlık ve sporun birlikte var olduğunu ifade edebilmek için futbol turnuvası organizasyonu düzenlendi.

26 Ekim Cumartesi günü başlayan futbol turnuvasının açılışına; İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, Destek Hizmetleri Başkanı Dr.Erdem ŞEN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA, Tertip Komitesi Üyeleri, Saha Gözlemcileri, Futbol Hakemleri, Futbol Takımları katılım sağladı.

Etkinliğin açılış konuşmasında İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA; “ Turnuvanın rakamsal olarak tek bir kazananı olacağını fakat kardeşlik ve centilmenliğin ön planda olduğu bir turnuvada tüm takımların başarılı olacağını ifade etti. Ayrıca organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuvanın ilk müsabakasının başlama vuruşunu İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA ve Başkan Yardımcımız Dr. Oğuz KARA yaptı. Açılış maçları bir numaralı sahada Sağlık Spor ve Fatih Devlet Hastanesi arasında, iki numaralı sahada ise Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Of devlet Hastanesi Diyaliz takımlarının müsabakaları ile başladı. Toplam 29 takımın katılım sağlamış olduğu turnuva 3 ay boyunca devam edecektir.

Bugün gerçekleşen 6 maçta sporun içinde yer almasını beklediğimiz centilmenliği, dostluğu ve kardeşliğimizi sahada mücadele eden tüm arkadaşlarımız en içten şekilde gösterdiler. Sağlık Müdürlüğü olarak tüm sağlık ailesine başarılar diliyor ve SPOR SAĞLIKTIR diyoruz.

• 1 (2).jpeg
  • 1 (8).jpeg