Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı Açılış Töreni TBMM Başkanı Prof.Dr. Mustafa ŞENTOP teşrifleriyle Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane Külliyesinden canlı yayın olarak gerçekleştirildi.
06 Kasım 2020

Törende; TBMM Başkanı Prof.Dr. Mustafa ŞENTOP’a Fahri Doktora Tevdi  ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde yeni kurulan Adana, Bursa , Erzurum ,İzmir, Trabzon Tıp Fakülteleriyle Somali, Sudan ve  Özbekistan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının açılışı yapıldı.

Trabzon Tıp Fakültesi’nden internet üzerinden yapılan canlı yayında, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Hasan Rıza AYDIN, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan USTA , Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Kemal SÜLEYMAN, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Doç.Dr Kemal UZUN, öğretim üyeleri ve öğrenciler yer aldı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Hasan Rıza AYDIN konuşmasında; “Fakültemizin alt yapısı  teknik donanım ve personel desteğiyle bizleri destekleyen İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Hakan USTA’ya ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Başhekimi  Prof.Dr.Süleyman TÜREDİ’ye teşekkür ediyorum.” Dedi. Diğer fakülte dekanlarının konuşmaları ve çeşitli ödül takdimleri ile tören sona erdi

• d (1).jpeg
  • d (10).jpeg