İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerimizde yangın ve afetlere yönelik tatbikatlara devam ediliyor.
27 Kasım 2020

Bu bağlamda çalışanlarımız ile hasta ve ziyaretçileri kapsayan Acil Durumlarda yapılacak tahliye, kurtama ve yangın söndürme işlerinin profesyonelce yürütülmesine yönelik Acil Durum Eylem Planları hazırlanmiş olup, planlar doğrultusunda olası yangın durumlarında yapılacak müdahaleye ilişkin;
Arsin İlçe Sağlık Müdürlüğü
Of İlçe Sağlık Müdürlüğü
Çaykara M. İlhan Durgun İlçe Devlet Hastanesi
Köprübaşı Vali Recep Yazıcıoğlu İlçe Devlet Hastanesi
Şalpazarı İlçe Devlet Hastanesi
Dernekpazarı Toplum Sağlığı Merkezi
Hayrat Toplum Sağlığı Merkezi
Sürmene Toplum Sağlığı Merkezi
binalarımızda uygulamalı yangın tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Başkanlığı Sivil Savunma Birimi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Birimlerince planlayıp ve yürütülen programın devam ettiği ve 2020 yılı sonuna kadar tüm tesislerimizin tamamında yangın söndürme tatbikatları tamamlanmış olacaktır.

• tatbikat (1).jpeg
  • tatbikat (2).jpeg