ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Komisyonu) Toplantısı Düzenlendi.
17 Aralık 2019

41. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı 17 Aralık 2019 tarihinde Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili olarak kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan ASKOM toplantısına; Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan MOLLAHÜSEYİNOĞLU, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA, Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yard. Dr. Efnan BAYRAK ERBÖLÜKBAŞ, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi temsilcileri, ilimizdeki tüm kamu ve özel hastanelerinin Başhekim ve Başhekim Yardımcıları 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi ile acil servis sorumlu hekimleri de katılmışlardır. ASKOM sunumu 112 Acil Sağlık Hizmetleri Biriminden Dr. Gülçe Görkem CAN tarafından gerçekleştirilmiştir.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü