overlay

İlçe Yöneticileri ve Sağlık Evi Eğitim Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı

17 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 14:00’da İl Sağlık Müdürlüğü Dr. Fatih NİYAZİOĞLU Toplantı Salonunda; İlçe Sağlık Müdürleri, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimleri, TSM Başkanları ve Sağlık Evi Çalışanlarının katılımıyla İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA Başkanlığında “İlçe Yöneticileri ve Sağlık Evi Eğitim Çalışmalarını Değerlendirme Toplantısı” yapılmıştır.

Toplantıda; Toplum Sağlığı Birimi Sorumlusu Uzm. Dr. Selen GÜRSOY TURAN 2019 Yılı Aralık ve 2020 Yılı Ocak Ayı Sağlık Evi Eğitim Değerlendirmeleri Sunumu,  Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan MOLLAHÜSEYİNOĞLU Entegre İlçe Hastaneleri ve Entegre Sağlık Hizmeti Sunan Merkezlerde Tutulan Acil Nöbetleri Sunumu, Doç. Dr. Yeşim BAYOĞLU TEKİN Kadın Sağlığı Sunumu ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) tanıtım sunumu yapmış olup hizmet sunumunu iyileştirmek adına yapılması gereken faaliyetler planlanmıştır.

• 1.jpeg
  • 10.jpeg