Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi, Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okullar İle Kantin, Yemekhane, Kafeterya, Büfe Çay Ocağı denetim çalışmalarında görev alan personellere 15 Ekim 2019 günü saat 13:30’da Trabzon Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Toplantı Salonunda eğitim verilmiştir.
Denetim Ekiplerine; Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü, Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi, Beslenme Dostu Okul Protokolü, Okul Kantin, Yemekhane, Kafeterya, Büfe Çay Ocağı denetimleri konusunda sunum yapıldı.
Toplantıya İl Sağlık Müdürlüğünden Başkan Yrd. Uzm. Dr. Esin SAYIN, Çevre ve Çalışan Sağlığı Birim Sorumlusu Şube Müdürü Adem REİS, Sağlığın Korunması ve Kanser Birim Sorumlusu Dr. Gülşah Aşık AYDIN, Milli Eğitim Müdürlüğünden İl İSG Koordinatörü Orhan KARAPINAR, Okul Sağlığı Sorumlusu Gülbahar DEMİRBAŞ ve ilgili Denetim Ekibi personelleri katılmışlardır.
Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü