ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Komisyonu) Toplantısı Düzenlendi
30 Ekim 2019

39. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı 28 Ekim 2019 tarihinde Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Kemal SÜLEYMAN başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü Simülasyon Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili olarak kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan ASKOM toplantısına; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi temsilcileri, ilimizdeki tüm kamu ve özel hastanelerinin Başhekim ve Başhekim Yardımcıları, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi ile acil servis sorumlu hekimleri de katılmışlardır. ASKOM sunumu 112 Acil Sağlık Hizmetleri Biriminden Dr. Gülçe Görkem CAN tarafından gerçekleştirilmiştir.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü