48. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) Toplantısı
22 Ekim 2020

48. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı 22 Ekim 2020 tarihinde Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU başkanlığında, Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

İlimizde yürütülmekte olan Acil Sağlık Hizmetlerinin Koordinasyonu ile ilgili olarak hizmet veren kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan ASKOM toplantısına; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Kemal SÜLEYMAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yard. Dr. Oğuz KARA, Sağlık Hizmetleri Başkan Yard. Dr. Efnan BAYRAK ERBÖLÜKBAŞ, Halk Sağlığı Başkanlığından Uzm. Dr. Selen GÜRSOY TURAN, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi temsilcileri, ilimizdeki Kamu ve Özel hastanelerin temsilcileri ve 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi katılmıştır.

ASKOM sunumu 112 İl Ambulans Servisi Doktorlarından Dr. Gülçe Görkem CAN tarafından gerçekleştirilmiştir.

• s (1).jpeg
  • s (2).jpeg