BUGÜN VİDEOKONFERANSIMIZI ​VAKFIKEBİR DEVLET HASTANESİ PERSONELLERİMİZLE YAPTIK
06 Ocak 2021

Vakfıkebir Devlet Hastanesi personellerimizle yaptığımız, yoğun bilgi paylaşımının yaşandığı söyleşimizde, covid-19 tedavisi gören bir sağlık çalışanımız, videokonferansımıza evinden bağlanarak katılım sağladı. Yaşadığı hastalığı sebebiyle bu virüse maruz kalmış tüm hastalarla empati yapabildiğini ve zor bir süreç olduğunu vurgulayarak, tüm sağlık çalışanlarının psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğunu gözlemlediğini ifade etti. “Müdürlüğümüze bağlı Covid-19 Çağrı Merkezimizin mevcut olduğu,  0 (462) 230 55 88 numaralı hattan, 08:00-24:00 saatleri arasında,  ihtiyaç duyup arayan herkese hizmet verildiği, bu vesileyle tekrar belirtildi.”  Renkli ve aktif katılımlı sohbetlerin gerçekleştiği uygulamamızı, sırayla tüm birimlerimizle yapmaya devam edeceğiz.

Birlikte güçlüyüz.

Dr. Hakan USTA