BUGÜN VİDEO KONFERANSIMIZI TRABZON AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ PERSONELLERİMİZLE YAPTIK
28 Ocak 2021

Ağız Diş Sağlığı Hastanesi personellerimizle yaptığımız söyleşimizde, sürdürmekte olduğumuz video konferanslarımızın, çalışanlarımızın kendini rahatça ifade edebildiği, sorunların sohbet eşliğinde konuşularak çözüme ulaştırıldığı, etkili ve faydalı bir uygulama olduğuna değinildi. Covid-19’la mücadele de, diş hekimlerinin Filyasyonda görev alarak mücadeleye aktif bir şekilde destek verdikleri ve bundan mutluluk duydukları vurgulandı. Pandemi sürecinin doğru yönetildiği ve sağlık çalışanlarının kendini güvende hissettiğinin ifade edildiği video konferanslarımızı sırayla tüm birimlerimizle yapmaya devam edeceğiz.
Birlikte güçlüyüz.
Dr. Hakan USTA