52. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) Toplantısı
24 Şubat 2021

23 Şubat 2021 tarihinde Sağlık Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU başkanlığında Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.
İlimizde yürütülmekte olan Acil Sağlık Hizmetlerinin Koordinasyonu ile ilgili olarak hizmet veren kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan ASKOM toplantısına; Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi, Kamu Hastaneleri, İl Ambulans Servisi ve Özel Hastanelerin Yöneticileri katılmıştır.

• 52. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) Toplantısı (1).jpg
  • 52. ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) Toplantısı (5).jpg