“TIP HUKUKU VE İLETİŞİM” KONULU PROJEMİZİN BUGÜNKÜ EĞİTİMİNİ SAĞLIK YÖNETİCİLERİMİZLE GERÇEKLEŞTİRDİK
27 Ocak 2022

Covid-19 Pandemisinde sağlık çalışanlarımızın yaptığı fedakârlıklar ve katlandığı zahmetlere istinaden motivasyonu arttırmak amacıyla Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği, ‘Tıp Hukuku ve İletişim’ projesinin eğitimimizi bugün de Müdürlüğümüz Başkan, Başkan yardımcıları, Hastane Başhekim ve Hastane Müdürlerimizle yaptık.
İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Hakan USTA, yaptığı açılış konuşmasında “Yöneticilerin iletişim becerisi, yöneticilerin kurum içerisinde başarılı bir performans sergileme ve kurumsal amaçlara ulaşabilmeleriyle yakından ilgilidir. Bu sebeple, kurum içerisinde, yöneticilerin diğer insanlarla kurdukları iletişimin kalitesi, bir anlamda onların yöneticilik becerilerinin başarısını da belirlemektedir.” İfadelerine değindiler.
Programımızda konuşmacılarımız; Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Erdem TAŞDEMİR İletişimin Gücü, Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Emre Ş.ASLAN Sağlık Sektöründe Markalaşma ve İmaj Yönetimi, Dijitalleşme ve Sağlık Sektörünün Geleceği konularında sunumlarını yaptılar. Eğitimcilerimiz konuşmalarında“Lider, kurumdaki diğerlerinin güvendiği ve saygı duyduğu kimsedir. Değişimin yönünü belirleyen, kurumun geleceğini şekillendiren de liderdir. Hedefe ulaşmak için lider, çevresini ikna eder, ilham verir ve harekete geçirir. Bir lider olarak, yöneticiler bu güvene günün her dakikasında layık olmak durumundadırlar. Bu da yöneticinin etkili iletişim becerisiyle ulaşabileceği bir sonuçtur.” ifadelerine yer verdiler.
Programımızın sonunda, İl Sağlık Müdürümüz Sayın USTA, Sağlık kurumlarında iletişimimizin gücünü arttırmak için iletişim eğitimlerin son derece etkili olduğunu ve iletişimsel anlamda gücümüze güç kattığına dikkat çekerek, emeklerinden ötürü eğitimcilerimize minnetlerini ve teşekkürlerini sundular.

• WhatsApp Image 2022-01-26 at 21.38.33.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-01-26 at 21.38.33 (1).jpeg