Özel İmperial Hastanesinde hizmet verecek olan yoğun bakım ünitelerinin açılış töreni gerçekleştirilmiştir.
13 Mart 2023

Vali Yardımcımız Ali YILMAZ, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla ATAMAN, Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Metin GENÇ, İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA ve Sağlık Hizmetleri Başkanımız Op.Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU'nun katılımlarıyla Özel İmperial Hastanesinde hizmet verecek olan  yoğun bakım ünitelerinin açılış töreni gerçekleştirilmiştir.

• Özel İmperial Hastanesinde hizmet verecek olan  yoğun bakım ünitelerinin açılış töreni gerçekleştirilmiştir (3).jpeg
  • Özel İmperial Hastanesinde hizmet verecek olan  yoğun bakım ünitelerinin açılış töreni gerçekleştirilmiştir (2).jpeg
  • Özel İmperial Hastanesinde hizmet verecek olan  yoğun bakım ünitelerinin açılış töreni gerçekleştirilmiştir (1).jpeg