Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde organ bağışı gerçekleştirilmiştir.
22 Mart 2023

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Yoğun Bakıma, Beyin Kanaması sebebiyle yatırılan 76 yaşındaki hastanın tüm müdahalelere rağmen 17.03.2023 tarihinde beyin ölümü gerçekleşmiştir. Ailesi ile yapılan organ bağışı görüşmesi sonucu aile hastanın karaciğerini bağışlamıştır. Bağışlanan karaciğer Erzurum Atatürk Üniversitesinde bir hastaya nakledilmek üzere gönderilmiştir. Bu süreçte büyük bir özveriyle takip tedavisini planlayıp uygulayan Uzm. Dr. Esra KONGUR’a,  yoğun bakım sorumlu hemşiresi Neşe OF ve beyin ölümü sürecini, tanı alma anından organ dağıtım aşamasına kadar yürüten koordinatörlerimiz Uzm. Dr. Selma ÖZKAN, Hem. Figen BAHÇA ve Hem. Nurkan Mert ŞAHİN’ e emekleri için teşekkür ederiz.
Vefat eden hastamıza Allah’tan (c.c.) rahmet, ailesine başsağlığı, nakil yapılan hastamıza da acil şifalar dileriz.

• Organ Bağışı 21.03 (1).jpeg
  • Organ Bağışı 21.03 (2).jpeg