Dünya Astım Günü etkinlikleri kapsamında Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
06 Mayıs 2023

Dünya  Astım Günü etkinlikleri kapsamında  Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı organizasyonunda, 05.05.2023 tarihinde Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde    stant kurulmuştur. Kurulan stantta astım hastalığı hakkında bilgiler verilmiş, broşürler dağıtılmış ve Karbonmonoksit Ölçümü yapılarak gerekli yönlendirmeler yapılmıştır. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim KUL stantı ziyaret ederek çalışan ve hastalarla sohbet etmiş konu ile ilgili bilgilendirmelerde bulunmuştur.

• Dünya  Astım Günü Etkinlikleri (6).jpeg
  • Dünya  Astım Günü Etkinlikleri (5).jpeg