“SEVGİ YOLU” İSİMLİ ÇOCUK OYUNUMUZUN İLK SAHNESİNİ BUGÜN KEAH NUMUNE KAMPÜSÜ ÇOCUK SERVİSİNDE TEDAVİ GÖREN MİNİKLERİMİZ İÇİN GERÇEKLEŞTİRDİK
23 Ağustos 2023

Müdürlüğümüz ve Trabzon Oda Tiyatrosu Derneği işbirliğinde düzenlediğimiz “Sevgi Yolu” adlı çocuk oyunumuzun ilk gösterisini bugün Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Çocuk Servisi koridorunda, hastanemizde tedavi gören miniklerimiz için sahneledik.
Programımıza, Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Başkanımız Sayın Dr. Erdem ŞEN, KEAH Başhekimi Sayın Doç. Dr. Hasan Rıza AYDIN, Hastane yönetimi, çocuk servisi çalışan personelimiz, tedavi gören çocuklarımız ve refakatçileri katılım sağladılar. Müdürlüğümüz Destek hizmetleri Başkanımız Sayın Dr. Erdem ŞEN yaptığı konuşmasında “hastanemizde tedavi görmekte olan çocuklarımızın bir nebze olsun yüzünü güldürmenin mutluluk verici olduğunu” ifade ettiler. KEAH Başhekimi Sayın Doç. Dr. Hasan Rıza AYDIN, bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Trabzon İl Sağlık Müdürlüğüne ve Oda Tiyatrosuna teşekkürlerini sundular.
İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Hakan USTA tarafından, Hastanemizde tedavi gören miniklerimizin çok beğendiği ve talep ettiği “Sevgi Yolu” isimli oyunun tekrar sahneleneceği müjdesi verildi.
Çocuklarımızın yoğun ilgi gösterdiği ve arkadaşlığın önemini sevgi aracılığıyla anlatan, Trabzon Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Sayın Mahir ELVAN tarafından sanat yönetmenliği yapılan bu oyunda; Elif AKTÜRK, Tuğçe ÖZTÜRK, Cenk ÇUVALCIOĞLU, Aykut BAHADIR, Emre NAS ve Arife GÜNEY oyuncu olarak yer alıyor. Sahneledikleri oyunla çocuklarımızı gülümseten, Oda Tiyatrosu Derneği ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

• sevgi yolu (4).jpeg
  • sevgi yolu (5).jpeg