2023 YILI 11. BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU YAPILDI
27 Kasım 2023

2023 YILI 11. BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU YAPILDI

Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon Kurulu aylık olağan toplantısı 27 Kasım 2023 tarihinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan yardımcısı Dr. İbrahim KUL başkanlığında; Halk Sağlığı Hizmetleri Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar-Ruh Sağlığı Birimi ve Üye Kurumlar olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kanuni E. A. Hastanesi Başhekimliği AMATEM Polikliniği, Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Yeşilay Danışmanlık Merkezi temsilcileri ile toplandı. Toplantıda, Çalışma ve İş Kurumu Trabzon İl Müdürlüğü tarafından sunum yapılmıştır. Daha önceki toplantıya konu olan vaka hakkında kurula bilgi verilmiş, yeni bir vaka özelinde değerlendirmeler yapılmış ve ilgili kararlar alınmıştır.

• BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU (2).jpeg
  • BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU (1).jpeg