Araklı Bayram Halil Devlet Hastanemizde Hastane Afet ve Acil Durum Planı Uygulama Yönetmeliği Kapsamında Saha Tatbikatı Yapıldı
09 Aralık 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA’nın da katıldığı tatbikatta Sağlık Hizmetleri Başkanlığımıza bağlı Afetlerde Sağlık Hizmetleri Biriminden gözetmenler de saha tatbikatı yerinde izleyerek değerlendirdi. Tatbikat senaryosu gereği Trabzon Bayburt istikametinde giden tur midibüsü Araklı ilçesi Çankaya mevkiinde sel nedeniyle devrilerek sürüklemiştir.  Sürüklenen midibüste bulunan yaralıların bir kısmı Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alınmıştır..

• Araklı Bayram Halil Devlet Hastanemizde Hastane Afet ve Acil Durum Planı Uygulama Yönetmeliği kapsamında saha tatbikatı yapıldı.